A Simple Key For çanakkale prefabrik ev Unveiled

Wiki Article

Amerikan tarzı yaşam alanları olarak tanımlanabilecek standart prefabrik ev modellerinin yanı sıra taş ev veya ahşap dağ evi görünümünde olanlar da vardır. Bungalov formunda prefabrik ev modelleri de bulmak mümkündür. Prefabrik bahçe evi formundaki one veya two katlı olurken prefabrik bağ evi modelleri genellikle katlı ve geniş metrekaredir. Yazlık olarak da kullanıma uygun ve sıcak iklimlerde kullanılması için ısı yalıtımlı olarak kullanıcılara sunulan 2, 3 katlı prefabrik ev çeşitleri, özellikle yazlık satın almayı tercih etmeyenlerden ilgi görür.

Sizlere her zaman en kaliteli ürünü en hızlı şekilde sunma idealiyle yıllardır çalışan firmamız hız kesmeden yaptığı işlere devam etmektedir.

Tıpkı dubleks prefabrik evlerde olduğu gibi farklı metrekare seçeneklerine sahip tek katlı prefabrik ev seçenekleri de, fark yaratan tasarımları ile müstakil bir ev hayali kuran alıcılar için beklentiyi yükselten ve hayalleri gerçek kılan bir seçenek oluyor.

Prefabrik evler ısı yalıtımı olarak betonarme evlerden çok daha iyi yapılardır çünkü evin her duvarında 16 dns strafor ya da forty dns taş yünü, çatıda ise ten santim kalınlığında izolasyon bulunmaktadır. Ses konusunda ise betonarme yapılarla aynı sayılabilecek bir izolasyona sahiptir.

Kişi esaslı olarak ifade edilen bu yapılar aynı zamanda da kullanılan yapı malzemesine göre de değişmektedir. Firmamız sizlerin isteklerine göre talep edilen sipariş üzerine prefabrik ev tekirdağ prefabrik ev modelleri yapmaktadır.

Prefabrik ev duvar malzemesi olarak yalıtım değeri yüksek özel paneller kullanılmaktadır. Duvar sistem temel anlamda her iki yönde özel levhalar arasına yalıtım malzemesi konularak hazırlanmaktadır. Betopan olarak da ifade edilen fiber cement levhalar prefabrik ev duvar malzemesi olarak kullanılmaktadır.

Modern day bir görünüme ve negligible bir tasarıma sahip olan tek katlı prefabrik ev seçenekleri, yaşam tarzında sadeliği belirlemiş kişilerin yardımına koşuyor.

Maliyetler standart olarak üretim ve montaj dahil olarak şekillenmekte olup her şey dahil prefabrik ev fiyatları kapsamında da satış gerçekleştirilmektedir.

Prefabrik ev elektrik tesisatı satın aldığınız firma tarafından kurulum aşamasında uzmanlarca gerçekleştirilir. Eski üretimli prefabrik evlerde elektrik tesisatı dıştan uygulanırdı.

Prefabrik evlerin cephesine sıva yapmanızı gerektirecek çok tekirdağ prefabrik ev modelleri fazla durum olmasa da mantolama işlemi yaptırmak istiyorsanız sıva yapmak mümkün.

Elbette ki şehrin tam göbeğinde de sahip olduğunuz ya da yeni alacağınız bir arazi üzerine prefabrik ev kurulumu yaptırabiliyorsunuz. Bu tamamıyla size kalan bir tercih olurken geleneksel konutlarla kıyaslandığında tekirdağ prefabrik neredeyse yarı fiyatına ev sahibi olma şansınız oluyor.

BirçOkay satılık prefabrik ev modeli arasından, ihtiyaçlarınıza en uygun olanı prefabrik ev fiyatları seçerek, hayalinizdeki evi hızlı, kolay ve uygun maliyetli bir şekilde inşa etme fırsatına sahip olabilirsiniz.

İstanbul merkezli firmamız, çanakkale prefabrik ev modelleri fabrikamız olan Kocaeli’nde imalat yapmaktadır. Türkiye’nin 7 bölgesi ve eighty one iline ev yapma kapasitesi ve yeterliliğine sahiptir. Prefabrik ev fiyatları ve modelleri burada listelendiği için ayrıca farklı sayfalar aramanıza gerek kalmamaktadır.

Tek Katlı Evler: Daha sade ve pratik bir tasarım isteyenler için tek katlı prefabrik ev modelleri tercih edilebilir. Bu modeller genellikle daha düşük maliyetli olabilir ve yaşam alanlarını daha erişilebilir kılar.

Report this wiki page